Tuesday, October 1, 2013

G'day aussie mates!!Nonniin Ausseista ollaan nyt kotiuduttu ja tässä vähän fotoja :) Etelä-Australiassa, lähinnä Adelaidessa tosiaan majailtiin ja mahtava reissu oli kyllä! Kaksi viikkoa oli kyllä ihan liian lyhyt aika tuon valtavan maan tutkimiseen, ehkä 2% Australiasta on nyt nähty :D Ensi kerralla sitten pidemmäksi aikaa!

2 comments:

 1. vaau hienoja kuvia ja itekkin haluaisin päästä ausseissa käymään, unelmana ollut jo pitkään:)
  ja muutenkin tykkään sun ottamista valokuvista! tosi upeita! mitä kameraa/+objektiivia käytät ja käytätkö paljon kuvien jälkikäsittelyä?
  tässä mun oma valokuvausblogi - se on kylläkin ihan alkutekijöissään ku aloittelen vasta valokuvausta harrastuksena:) alkuperältään oli koulun valokuvauskurssin portfoliota varten mut nykyään julkaisen sinne silloin tällöin muitakin mun ottamia kuvia, käy tsekkaamassa jos jaksat ja haluat:)
  http://photographth.blogspot.fi/

  -tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! :) itsekkin olin haaveillut ausseista jo pitkääm, oli kyllä oikein unelmien täyttymys päästä sinne! ensi kerralla kyllä tosiaan sitten pidemmäksi aikaa, ei tuo kaksi viikkoa riittänyt alkuunkaan :S
   Ja kamerana mulla on Canon 5D mark II ja objektiiveina sigma 105mm 2.8 macro, canon 50mm 1.4 ja sigma 70-200 2.8 :) käsittelen kuvia jonkun verran, mutta yritän silti tehdä niistä mahdollisimman luonnollisen näköisiä :D tykkään sellaisista kontrastikkaista ja värikylläisistä kuvista.
   Hyvän harrastuksen olet valinnut, alan ehdottomasti seuraamaan blogiasi! :)

   Delete